ΦΑΓΗΤΟ

ΚΑΦΕΣ

DELIVERY

εμεις

Η ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ

κώδικας τιμής για μας

Διαφάνεια1

ΠΑΘΟΣ

Παθιάζομαστε με ότι κάνουμε. Αφιερώνουμε ώρες στο να γίνομαστε ολοένα και καλύτεροι. Ενημερώνομαστε, υιοθετούμε, και απορρίπτουμε. Διαμορφώνουμε άποψη και τη μοιραζόμαστε.

Διαφάνεια2

ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Δεν πιστεύουμε στην τύχη και δεν αφήνουμε πολλά σε αυτήν. Διερευνούμε τις πραγματικές διαστάσεις μίας κατάστασης, ζυγίζουμε και προτείνουμε ρεαλιστικές και άμεσες λύσεις.

Διαφάνεια3

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν κοιτάζουμε δεξιά & αριστερά. Κοιτάζουμε μόνο μπροστά και πώς να γινόμαστε καλύτεροι πάντοτε. Παίζουμε δυνατά, παίζουμε διαφορετικά. Μαθαίνουμε από τα λάθη και προχωρούμε.

Διαφάνεια4

ΕΞΕΛΙΞΗ

Παρακολουθούμε την αγορά. Ακούμε τον παλμό της, την ανάγκη για το νέο. Επενδύουμε σε επιμόρφωση και εξειδίκευση. Νιώθουμε την διαρκή ανάγκη να εξελισσόμαστε.

Διαφάνεια5

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Το να κρατήσουμε την υπόσχεσή μας είναι ότι πιο σημαντικό. Έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε βιωσιμότητα αλλά και πάντα να προχωρούμε με αξιοπρέπεια στην Θεσσαλονίκη.

Διαφάνεια6

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Συνεχίζουμε ακούραστα να καινοτομούμε, να ρισκάρουμε επενδύοντας στο νέο. Με προσπάθεια να είμαστε πάντοτε μπροστά, υλοποιούμε κάθε νέα ιδέα & όραμα.

Η κρεπερί DIDIKA© ξεκίνησε το 2020. Ήταν η αγάπη μας για το φαγητό και τον καφέ που μας προέτρεψε να ασχοληθούμε με το κομμάτι αυτό. Από την πρώτη κιόλας μέρα οι πελάτες μας πλημμύρισαν αγάπη και θεωρήσαμε ότι κάτι κάναμε καλά! Πολύ σύντομα εξελίξαμε το street food σε επιστήμη και δώσαμε πολλές επιλογές στo κομμάτι αυτό με γνώμονα την ποιότητα. Ήταν πρόκληση για μας να φτιάξουμε ένα στέκι που θα μπορεί κανείς να απολαύσει φρέσκο φαγητό αλλά και ποιοτικό καφέ ταυτόχρονα. Πλέον μπορούμε να πούμε ότι εκπληρώσαμε τον στόχο αυτό με μεγάλη επιτυχία.

Για να γίνουμε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε ξεκινήσαμε συνεργασίες με executive chef όπως ο Γιάννης Γιαννακάρας, με innovative chef και με head chef όπως ο Μιχάλης Καρπούζης, με τον οποίο έχουμε και μόνιμη συνεργασία για events.

Στα χρόνια λειτουργίας μας επενδύουμε στο προσωπικό και τους συνεργάτες μας με διαρκή επιμόρφωση, φροντίζουμε να έχουμε πλήρη εξοπλισμό για να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας και ενημερωνόμαστε για τα νέα trends της αγοράς.

Στην κρεπερί DIDIKA© εστιάζουμε σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Το πάθος μας για να σκορπίζουμε χαμόγελα είναι η αποστολή μας.

Πίσω από την κρεπερί DIDIKA©, βρίσκομαι εγώ, η Ιρένε. Είναι αλήθεια ότι δεν θα με βρεις με την πρώτη. Συνήθως βρίσκομαι μπροστά σε κάποια οθόνη υπολογιστή με ένα φλιτζάνι καφέ από δίπλα. Είμαι αυτή που φροντίζει μεγάλο κομμάτι από το παρασκήνιο ώστε όλα να πάνε όλα ρολόι.

Δεν είμαι ούτε μαγείρισσα, ούτε οικονομολόγος. Είμαι μία αθεράπευτα ρομαντική που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο σκορπίζοντας χαμόγελα.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ασχολήθηκα με την εστίαση. Είναι πολύ όμορφο να πλαισιώνεις τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στις ζωές των ανθρώπων και να το κάνεις σωστά.

Έτσι συνεχίζουμε, προχωράμε και βλέπουμε μόνο μπροστά βάζοντας νέους στόχους για κάθε επόμενη χρονιά προσπαθώντας να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Μόνη μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, αν δεν είχα δίπλα μου τον σύζυγό μου Τάσο αλλά και τη μικρή Κωνσταντίνα με την απεριόριστη κατανόηση και αγάπη που δείχνουν όταν η μαμά δουλεύει, -και είναι πολλές οι ώρες αυτές.

Και πάνω απ’ όλα δεν θα είχαμε προχωρήσει μπροστά αν δεν υπήρχαν οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας και οι εργαζόμενοί μας που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους

Ιρένε

Τώρα, μπορείς να παραγγείλεις brunch

και εμείς, θα το

στείλουμε σπίτι σου

τηλεφώνησε στο

2310 84. 1000

SHARE THE
L❤VE
kisspng-pancake-blini-crpe-milk-oladyi-crepe-5b11acf8373df0.8751608715278850482263
0
google rating

είμαστε:

Μ. Μπότσαρη 64,

Θεσσαλονίκη

κάλεσέ μας:

2310 84.1000

www.didika.gr