ΦΑΓΗΤΟ

ΚΑΦΕΣ

DELIVERY

franchise

FRANCHISE

ΕΠΕΝΔΥΣΗ DIDIKA

Η κρεπερί DIDIKA© προσφέρει λύσεις franchise μέσα από το αναπτυσσόμενο δίκτυο της σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Η ανάπτυξη του δικτύου γίνεται με τα μεγαλύτερα σε εμβαδόν καταστήματα DIDIKA© που διαθέτουν σαλόνι για φαγητό, αλλά και με μικρότερης δυναμικής καταστήματα που ασχολούνται αποκλειστικά με το take away και το delivery. Η επιλογή του street food με φρέσκο φαγητό αλλά και ποιοτικό καφέ ταυτόχρονα, αποτελεί ασφαλή επένδυση καθώς ο Έλληνας  βάζει πολύ ψηλά στις προτεραιότητές του την κάλυψη των αναγκών αυτών.

FRANCHISE

ΠΑΡΟΧΕΣ DIDIKA

Το franchise για μας περιλαμβάνει τόσο το στήσιμο των νέων καταστημάτων από το μηδέν, όσο και την διαρκή παροχή τεχνογνωσίας και marketing. Μέσα στις παροχές για τους συνεργάτες μας περιλαμβάνονται η λειτουργία του γραφείου, το εσωτερικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας, η εκπαίδευση του προσωπικού, οι προμηθευτές, τα products, η δομή του προσωπικού και τα job descriptions και η στοχοθέτηση για τον υπεύθυνο καταστήματος.

Το πιστεύω μας είναι το δίκαιο επιχειρείν και μπορούμε να το πετύχουμε αυτό προσφέροντας στους συνεργάτες μας franchise ένα επιχειρηματικό μοντέλο απαλλαγμένο από οικονομικές δεσμεύσεις επί του κύκλου εργασιών τους. Επενδύουμε στην Έρευνα & Ανάπτυξη, στην τεχνογνωσία και σωστή εκπαίδευση των franchisees και του προσωπικού τους.

Παρέχεται το δικαίωμα δικαιόχρησης για 10 + 10 έτη. Η εύρεση ακινήτου ελέγχεται από το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας, με γνώμονα την εμπορική χαρτογράφηση κάθε περιοχής για την καταλληλότητα και τη δυναμικότητα κάθε χώρου.

Τα πλεονεκτήματα της κρεπερί DIDIKA©; Η μελέτη, ο εργονομικός σχεδιασμός του καταστήματος από το αρχιτεκτονικό μας τμήμα και η αποκλειστική παροχή προϊόντων μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές λόγω της αυτόνομης παραγωγής.

Η από μεριάς μας αδιαπραγμάτευτη και διαρκής υποστήριξη του καταστήματός σας μετατρέπει τη συνεργασία μας σε σχέση εμπιστοσύνης. Πώς υποστηρίζουμε το ξεκινημά της επιχείρησής σας; Με εγκατάσταση του εξοπλισμού και custom σχεδιασμό από τo αρμόδιo τμήμα της εταιρίας μας.

Τέλος, με φυσική παρουσία του τμήματος Υποστήριξης στα πρώτα σας βήματα του νέου καταστήματος. Όλα αυτά καθιστούν την κρεπερί DIDIKA© ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε έναν εξαιρετικά παρθένο χώρο. Τον χώρο του street food με φρέσκο φαγητό αλλά και ποιοτικό καφέ ταυτόχρονα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το franchise μην διστάσετε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας ή να μας στείλετε email στο stindidika01@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας, ώστε να προχωρήσουμε στην από κοινού αξιολόγηση των προοπτικών συνεργασίας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ FRANCHISE

Τώρα, μπορείς να παραγγείλεις brunch

και εμείς, θα το

στείλουμε σπίτι σου

τηλεφώνησε στο

2310 84. 1000

SHARE THE
L❤VE
kisspng-pancake-blini-crpe-milk-oladyi-crepe-5b11acf8373df0.8751608715278850482263
0
google rating

είμαστε:

Μ. Μπότσαρη 64,

Θεσσαλονίκη

κάλεσέ μας:

2310 84.1000

www.didika.gr