ΒΑΖΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ ❤

ΦΑΓΗΤΟ

ΚΑΦΕΣ

DELIVERY

καφες

ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ;

Ο ΚΑΦΕΣ ΜΑΣ

ESPRESSO

Lungo ή ristretto, ο espresso είναι ο βασιλιάς του καφέ!

ΚΑΦΕΣ

b_coffee

λεπτό άλεσμα

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

b_dosage

17-19 γραμμάρια

ΑΝΑΛΟΓΙΑ

b_analogia

1:2

CAPPUCCINO

Ιταλικός καφές, ο cappuccino πίνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

ΚΑΦΕΣ

b_coffee

λεπτό άλεσμα

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

b_dosage

17-19 γραμμάρια

ΑΝΑΛΟΓΙΑ

b_analogia

1:2

FREDDO ESPRESSO

Ελληνική πρωτοτυπία, που παρουσιάστηκε το 1992 για πρώτη φορά.

ΚΑΦΕΣ

b_coffee

λεπτό άλεσμα

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

b_dosage

17-19 γραμμάρια

ΑΝΑΛΟΓΙΑ

b_analogia

1:3

FREDDO CAPPUCCINO

Λίγο μετά τον freddo espresso, ακολούθησε ο freddo cappuccino.

ΚΑΦΕΣ

b_coffee

λεπτό άλεσμα

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

b_dosage

17-19 γραμμάρια

ΑΝΑΛΟΓΙΑ

b_analogia

1:3

ΑΞΙΕΣ

Εξαιρετικές πρώτες ύλες, έμπειρο προσωπικό & τεχνογνωσία συνθέτουν το αποτέλεσμα.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Τεράστια ποικιλία από έτοιμες συνταγές αλλά και υλικά για να συνθέσεις την δική σου κρέπα.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Οι τεχνίτες μας πάντα φροντίζουν για να φτάσει το φαγητό φρέσκο στον προορισμό του έγκαιρα.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Εξυπηρέτηση αλλά και προσφορές συνθέτουν πάντοτε την value for money φιλοσοφία μας.

moi round 2
"d is for dreamer,
από όνειρα φτιάξαμε την DIDIKA©."

2021

DIMELLO ΚΑΙ DIDIKA

Η αναζήτηση για ποιότητα έφερε τα δύο brands μαζί. Έτσι από το 2021 μία νέα συνεργασία γεννιέται και η κρεπερί DIDIKA© ξεκινά να συμβαδίζει με την dimello. Ποιοτικός καφές για τους πελάτες μας με την σφραγίδα της dimello.

2017

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

Έχοντας αναβαθμίσει τη γραμμή παραγωγής με ένα σύστημα προκαταρκτικού καθαρισμού για πράσινο καφέ το 2017 και ξεκινώντας νέες σειρές προϊόντων αλεσμένου καφέ φίλτρου και espresso για το λιανικό εμπόριο, η ομάδα του Dimello έχει μεγαλώσει σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ, όλοι όσοι ήταν παρόντες στην αρχή συνεχίζουν να συνεισφέρουν έμπρακτα μέχρι και σήμερα.

Παραμένοντας πιστοί στην οικογενειακή νοοτροπία, τις μεσογειακές ρίζες και την επιθυμία της ομάδας να δημιουργεί μόνο τον καλύτερο καφέ με το όνομα Dimello, το επιχειρηματικό πνεύμα της εταιρείας μεταλαμπαδεύεται στην επόμενη γενιά.

2014

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ

Μέχρι το 2014, ο Dimello είχε καταφέρει να καθιερώσει μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες χονδρικού εμπορίου, καθιστώντας το όνομά της ως brand υψηλής ποιότητας καφέ – δουλεύοντας πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο.

Παράλληλα, ξεκίνησε μια πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγική γραμμή για συσκευασίες 1 κιλού, επεκτείνοντας την παραγωγική απόδοση σε 9 τόνους την ημέρα.

2006

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Έπειτα από τέσσερα χρόνια έρευνας και εξέλιξης, το 2006 η εταιρεία ενσωμάτωσε μια βιομηχανική μονάδα espresso υψηλής τεχνολογίας με προηγμένες υποδομές και εξοπλισμό για τον καφέ Dimello, με παραγωγική ικανότητα 3,5 τόνους την ημέρα.

Σε μια συνεχώς αυξανόμενη αγορά καφέ, η εταιρεία ενστερνίζεται σύγχρονες τεχνικές και εξελίσσεται σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και επιθυμητό brand καφέ.

2002

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ DIMELLO

Το 2002, έπειτα από μερικές δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα της διανομής και εισαγωγής καφέ, η Attica Terra Α.Ε. – μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από τον κ. Ιωάννη Ιωσηφίδη, την κα Νιόβη Καλλέργη και τον κ. Ιωάννη Καρυοφύλλη – ίδρυσε τον Dimello, ένα 100% ελληνικό brand.

Η ομάδα ξεκίνησε με λίγα άτομα σε ένα μικρό εργοστάσιο στα προάστια της Αθήνας στην Ελλάδα, όπου η κουλτούρα του καφέ ήταν πάντα διάχυτη.

Ήταν μια ομάδα με μερικές δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα του καφέ, με στόχο τη δημιουργία εκλεπτυσμένων και καλά ισορροπημένων καφέδων που θα μπορούν να απολαμβάνουν όλοι και παντού.

ΚΑΦΕΣ

Η καφεΐνη είναι μια φυσική ουσία που εκτός από τον καφέ βρίσκεται στους καρπούς και τα φύλλα διαφόρων φυτών και χρησιμεύει στη φυσική άμυνα του φυτού ενάντια σε παθογόνους μικροοργανισμούς. Στον ανθρώπινο οργανισμό έχει μια ήπια διεγερτική δράση που σύμφωνα με έρευνες μπορεί να μας τονώσει, να βελτιώσει τη συγκέντρωση μας και να καθυστερήσει την κούραση. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή αρχή ασφάλειας τροφίμων, η ασφαλής ημερήσια δόση καφεΐνης είναι 400mg που μεταφράζεται σε 2-3 κούπες καφέ καθημερινά. Η καφεΐνη στις ποσότητες αυτές δεν προκαλεί ούτε κατακράτηση, ούτε έχει διουρητική δράση όπως πολλοί πιστεύουν. Διουρητική δράση έχει το νερό, αφού όσο περισσότερο νερό πίνουμε μέσω του καφέ μας τόσο περισσότερο ενεργοποιούμε το νεφρικό μας σύστημα.

Ο καφές είναι μια φυσική πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών που ονομάζονται πολυφαινόλες. Οι πολυφαινόλες προστατεύουν τα κύτταρά μας από την καταστροφική επίδραση ουσιών που ονομάζονται ελεύθερες ρίζες οξυγόνου στις οποίες οφείλεται η γήρανση των κυττάρων μας καθώς και άλλες χρόνιες ασθένειες. Εκτός από τον καφέ βρίσκονται στα φρούτα, τα λαχανικά, το κόκκινο κρασί, το κακάο και το τσάι. Τα αντιοξειδωτικά λειτουργούν σαν ασπίδα προστασίας ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού.

Δεν έχει αποδειχθεί πουθενά επιστημονικά ότι η μέτρια κατανάλωση καφέ στη συνιστόμενη δόση προκαλεί εθισμό. Η καφεΐνη δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα εθιστικών ουσιών σε κανένα επίσημο οργανισμό υγείας.

Η καφεΐνη είναι μια ελαφρά διεγερτική ουσία. Γι ‘αυτό και μας προσφέρει τις ευεργετικές τις ιδιότητες. Ορισμένοι, εκ γενετής παρουσιάζουν μια υπερ-ευαισθησία στη καφεΐνη. Η μέτρια κατανάλωση καφέ που μας παρέχει μέχρι 400mg καφεΐνης, που αντιστοιχεί σε περίπου 2-3 κούπες, θεωρείται απόλυτα ασφαλής.

Το αντίθετο. Ο καφές μπορεί να έχει ακόμη και 3 φορές μεγαλύτερη ποσότητα αντιοξειδωτικών από το τσάι.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αποκαφεϊνοποίησης, όπως με χρήση διοξειδίου του άνθρακα, με χημικούς διαλύτες και με τη χρήση απλού νερού. Όλες θεωρούνται ασφαλείς και έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Η αφαίρεση της καφεΐνης ωστόσο από μεγάλες εταιρίες καφέ γίνεται αποκλειστικά με νερό. Κάτι τέτοιο αναγράφεται στις συσκευασίες.

Κατά τη μέθοδο αυτή χρησιμοποιείται απλό ζεστό νερό για να απομακρύνει την καφεΐνη από τους κόκκους του καφέ σύμφωνα με το φαινόμενο της ώσμωσης, ακριβώς πριν το καβούρδισμά τους. Οι κόκκοι εμβαπτίζονται στο νερό και στη συνέχεια το διάλυμα φιλτράρεται απομακρύνοντας την καφεΐνη. Ακολουθεί η διαδικασία του καβουρντίσματος και της άλεσης όπου εκεί απελευθερώνονται τα φυσικά αρώματα του καφέ. Για το λόγο αυτό ο καφές DECAF διατηρεί όλο το άρωμα και τη γεύση του καφέ, χωρίς να περιέχει καφεΐνη.

Αντίθετα, βοηθά στον έλεγχο του βάρους. Ο καφές δεν έχει θερμίδες. Για το λόγω αυτό μπορεί να καταναλωθεί άφοβα από όσους προσέχουν τη δίαιτά τους. Ακόμη και αν προσθέσουν λίγο γάλα χαμηλών λιπαρών ή 1-2 κουταλάκια ζάχαρη, δεν θα λάβουν πάνω από 40 θερμίδες με αποτέλεσμα να μην επηρεάσουν τη δίαιτά τους.

Τώρα, μπορείς να παραγγείλεις brunch

και εμείς, θα το

στείλουμε σπίτι σου

τηλεφώνησε στο

2310 84. 1000

SHARE THE
L❤VE
kisspng-pancake-blini-crpe-milk-oladyi-crepe-5b11acf8373df0.8751608715278850482263
0
google rating

είμαστε:

Μ. Μπότσαρη 64,

Θεσσαλονίκη

κάλεσέ μας:

2310 84.1000

www.didika.gr